VIDEOER OG BILLEDER

Denne side vil indeholde lidt informationer, hvis du ønsker at hyre mig til enten at tage billeder eller videoer. Bestil gerne i god tid, så er der er en chance for, at jeg har en ledig plads i min kalender.

Der vil komme konkrete eksempler på min erfaring senere.

BILLEDER

Jeg har efterhånden lidt erfaringer med fotograferinger. Både af naturen, bygninger osv. som sker i min fritid. Derudover har jeg også lidt erfaringer fra konfirmationer, hvor jeg har taget billeder både af selve festerne, men også familieportrætterne. Da disse er taget før min lille “virksomhed” er startet, er det ikke nogle jeg kan vise her. Men skulle der være et brændende ønske om at se nogle billeder, kan dette godt aftales. Jeg vil dog sløre ansigterne, for ikke at træde nogle over tæerne. Jeg kan også sagtens hyres til bryllupper, eller andre diverse arrangementer.

Da jeg endnu ikke har nogle konkrete billeder at vise her, så er der rabat, så priserne ser således ud, hvis det accepteres, at jeg bruger et par stykker her på siden:
– Pr. time tilstede: 50kr – bliver det over 5 timer (altså fx billeder af en hel konfirmationsfest) stiger prisen til 70kr i timen.
– Lokation: 1,5kr pr. kørte kilometer for mig, hvis det ikke er indenfor en radius på 15km fra Århus. Alt afhængig af om jeg skal over storebæltsbroen, vil det også være noget vi kan kigge på.
– Alle billederne bliver tilsendt på mail, hvorefter du kan udvælge 7 yndlingsbilleder, som jeg redigere for dig. Dette er inkluderet i prisen.

VIDEOER

Jeg kan også lave videoer for dig, hvis nu dit firma skal have taget en lille video til jeres hjemmeside. Eller du vil have foreviget dit bryllup. Send en mail, så kan vi snakke om det hele. Prisen afhænger meget af lokation, antal timer jeg skal være tilstede, samt det estimerede antal timer til at lave videoen.

Da jeg endnu ikke har nogle videoer at vise her, så er der rabat, så priserne ser således ud, hvis det accepteres, at jeg må bruge videoen til eget kommercielt brug:
– Pr. time tilstede: 50kr – bliver det over 5 timer, stiger prisen til 70kr i timen.
– Lokation: 1,5kr pr. kørte kilometer for mig, hvis det ikke er indenfor en radius på 15km fra Århus. Alt afhængig af om jeg skal over storebæltsbroen, vil det også være noget vi kan kigge på.
– Alt efter footage, der skal redigeres er prisen 10kr pr. times footage.