HVORDAN FUNGERER DET?

Du sidder måske med tankerne omkring, at du gerne vil købe et eller flere af mine produkter, men du er måske alligevel lidt i tvivl omkring processen, alt det giver jeg svar på her. Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, kan du altid sende mig en mail: swlehmann@hotmail.com eller skrive en kommentar i kommentarfeltet.

Processen foregår på følgende måde:
– Du finder det produkt du godt kunne tænke dig
– Du sender mig en mail med din bestilling
– Jeg stiller dig evt. yderligere spørgsmål for at have det bedste udgangspunkt
– Du betaler og når pengene er på min konto laver jeg produktet
– Du får en mail med produktet så snart det er færdigt

Skulle du have andre ønsker til produkter, som ikke umiddelbart er at se her på siden, så skal du være mere end velkommen til at sende mig en mail. Jeg kan sikkert sagtens finde ud af at få lavet dit ønske.

Hvilken betaling er der? Jeg modtager på nuværende tidspunkt kun mobilepay og kontooverførelser. Jeg går først igang med dit produkt, når jeg har modtaget betalingen, da det ellers vil være spildt arbejde og tid for mig.