HVORDAN FUNGERER DET?

Du sidder måske med tankerne omkring, at du gerne vil købe et eller flere af mine hjemmelavede kort, men du er måske alligevel lidt i tvivl omkring processen, alt det giver jeg svar på her. Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, kan du altid sende mig en mail: swlehmann@hotmail.com

Du sender mig en mail med din bestilling. Jeg stiller dig højest sandsynligt nogle spørgsmål i en besvarelse, for at det er muligt for mig, at lave præcist det kort du ønsker dig.
Du fortæller mig om, hvilken betalingsform du ønsker at bruge. Jeg modtager lige nu kun mobilepay og kontobetalinger. Jeg går først igang med dit kort, når jeg har modtaget betalingen, da det ellers vil være spildt arbejde og produkter for mig. Jeg sender dig en mail, når jeg har postet kortet, så du har en idé om, hvornår det er fremme.